Slokas dzīvnieku patversme Jūrmalā

Mēs, Slokas dzīvnieku patversme, darbību uzsākām tālajā 2006.gadā. Šobrīd ikdiena patversmē paiet reaģējot uz iedzīvotāju un policijas izsaukumiem - dodamies ķert klaiņojošus, bez aprūpes atstātus dzīvniekus. Nogādājot tos drošībā, sniedzam tiem visu nepieciešamo palīdzību (arī veterināro aprūpi) līdz brīdim, kamēr tie atgriežas savās mājās vai atrod jaunas. 


Esam pateicīgi par katru, kurš iesaistās gan dodot mājas dzīvniekam, gan palīdzot tās atrast radu, draugu lokā, kā arī novērtējam palīdzību rūpēs par dzīvniekiem, piemēram, samīļojot kaķi, izvedot pastaigā suni vai atbalstot ar ziedojumu. 


Slokas dzīvnieku patversmē iespēju robežās neviens dzīvnieks, ja vien tas nav bezcerīgi slims vai agresīvs, netiek iemidzināts ne pirms, ne pēc likumā noteiktajām 14 dienām. Par pašvaldību līdzekļiem dzīvniekus uzturam vien 14 dienas, bet turpmāk to darām par pašas patversmes līdzekļiem – ziedojumiem, tāpēc Jūsu palīdzība ir ļoti būtiska un nepieciešama.


Gaidīsim Tevi ciemos Jūrmalā, Slokas dzīvnieku patversmē. Kā arī meklē mūs Facebook, lai sekotu līdzi jaunumiem!

  • Kā vari palīdzēt Tu?

    *Sagādā Barību (kaķiem, suņiem), kaķu tualetes, smiltis, kakla siksnas suņiem, dzīvnieku guļvietas, pārvadājamos būrus, segas(!bez pildījuma), dvieļus, avīzes, nagu asināmos kaķiem, dzīvnieku rotaļlietas, kārumus, vitamīnus, telpu uzkopšanas līdzekļus u.c.


    *Nāc Pastaigās ar suņiem. Samīļo kaķus un izķemmē viņiem spalvu. Stāsti citiem par iespēju adoptēt dzīvnieku no patversmes.


    *Atbalsti finansiāli, pārskaitot naudu uz mūsu bankas kontu - nauda tiek izmantota gan dzīvnieku ikdienas vajadzību nodrošināšanai, gan veterināro pakalpojumu segšanai, gan patversmes uzlabošanas darbiem.


    Rekvizīti:


    Dzīvnieku aizsardzības biedrība LOTE.

    Konta Nr. LV07HABA0551037169612, pamatojumā norādot: ziedojums Slokas dzīvnieku patversmei. 


Atbalsti dzīvniekus ziedojot 

Tikai un vienīgi pateicoties ziedotājiem, mūsu patversmē nonākušie dzīvnieki var šeit palikt tik ilgi, cik nepieciešams, lai atrastu labas un drošas mājas. Rekvizīti ziedojumiem:

Dzīvnieku aizsardzības biedrība LOTE

Konta Nr. LV07HABA0551037169612,

*pārskaitījuma pamatojumā lūdzam norādīt: ziedojums Slokas dzīvnieku patversmei.

 

No sirds paldies visiem, kas mūs atbalsta!

Tikai KOPĀ mēs varam sasniegt vairāk, ko parāda arī rezultāti – patversmes pastāvēšanas laikā jaunas mājas ir atraduši simtiem bez saimniekiem palikuši dzīvnieki. 
Share by: